Valborg i Lund - Tävlingen!


De naiva, inte ont anande tävlingsdeltagarna presenteras på scen (och i radio)

Tävling 1: Vi har just återvänt från vår klädesjakt och undrar nervöst vem som har fått tag i mest

Madde visar stolt upp sin solglasögonsamling

Resultatet: Levande fågelskrämmor

Final: Chipsätartävling, proppa, proppa...


Fortsätter att mata upp bilder från valborgsfirandet. Den här lilla radio-scen-tävlingen tyckte jag förtjänade ett eget inlägg.
Det hela började med att vi skulle gå en liten runda och kolla in festområdet - det hela slutade med att vi ropades upp på scen. Allt vi visste var att vi skulle delta i någon tävling (varför, med vilka, hur hade vi ingen aning om). Ledtrådarna var "kläder" och "smakfullt". Började genast se en klädbytar-naken-show framför mej (kanske klädstrecket?) och hur vi skulle slafsa i oss koögon eller nåt i den stilen. Lite humanare än så blev det faktiskt. Första deltävlingen gick ut på att vi skulle ge oss ut i publiken och på 5 minuter ragga upp så många klädesplagg/accessoarer som möjligt. Startskottet gick och jag, Madde & Pontus for iväg. Återvände sedan till scenen med skrapade knän (ren tävlingsiver från min sida), svettiga och med diverse saker som vi skulle klä på oss. När man för en gångs skull trotsar sin blyghet och står uppe på en scen framför 15 000 pers så känns det lagom härligt att få representera sig själv iklädd gubbkeps, t-shirt över klänningen, hawaiikrans, udda par skor med tubsockor nedstuckna, blöta XL-byxor etc etc. Madde och jag kvalificerade oss tack vare vår goda insamling till final!! Nästa smakfulla gren gick ut på att vi skulle se vem av oss som kunde proppa i sig mest Pringles-chips på 2 minuter (snällt nog fick vi välja smak själva). Inte mycket chips kom ner i magen, utan det mesta frustades ut på scen eller låg som stora degklumpar i kinderna som vi sedan kunde hosta ut bakom scen. Madde vann finalen och gick hem med 2 festivalbiljetter till Siesta, Hässleholm, och som den goda tvåan fick jag givetvis en av dessa biljetter! Så nästa projekt är att återigen ta oss nedåt landet för att i slutet av den här månaden känna på ytterligare festivalliv.

Kommentarer
Postat av: anna

men gud ska du på siesta?? och det har du inte sagt?! det brukar ju vara massa bra band där ju. herregud hanna placebo kommer ju, åh nu blev jag avis! hehenej du får minsann ta och köpa den där själv! och ja det funkar som en våffeltång :)

2009-05-06 @ 11:18:28
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

men får ni inte för alla dagarna tror du? åh du måste se placebo. jag har visserligen sett dem än gång men åh vad bra! :)

2009-05-06 @ 11:30:23
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Pearl

åh kommer du hit!? till siesta!!! fan vad skoj :) då kanske vi ses i vimlet :) norra skåne är hässleholms dagstiding typ, som dimper ner i brevlådorna runt om i kommunen under morgonen. det är helt ok att börja med, för längre ska jag komma ;)

2009-05-06 @ 12:59:58
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: anna

magen är skit idag verkligen, kommer små krampanfall då och då så jag håller mig liggande. försöke rplugga men går väl sådär. ja jag tycker vi ses på fredag, runt halvett i stan någonstans kanske?du vi MÅSTE köpa wow-biljetter. lättast om vi köper var för sig ju så slipper vi föra över pengar och hålla på. jag tänkte köpa min efter helgen, i hopp om att jag får lite pengar nere i kalmar hehe

2009-05-06 @ 15:09:55
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: ROXY

haha, underbara tävlingar, gillar alla solbrillorna, och nu blev jag sugen på pringels :p man kanske skall strunta i träningen och ligga hemma? :P

vädret svek under dagen, usch, dyngsur om fötterna nu, tur jag hoppas av bussen precis utanför min lya och hoppar på precis utanför jobbet, de är lyx :D

hoppas du haft en bra jobbdag! kramar

2009-05-06 @ 18:10:06
URL: http://legoliv.blogg.se/
Postat av: pelle

ey, så du ska på Siesta? Nice! Vilka kommer dit?

2009-05-06 @ 20:00:31
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: anna

ja lunch blir bra då! kan ju kanske ses utanför min skola? din vagn går ju ändå där.man kan välja om man vill ha det via mail eller via post.

2009-05-06 @ 20:57:49
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: pelle

Jag vet inte, kanske det?

2009-05-06 @ 22:02:46
URL: http://¨
Postat av: pelle

Jag vet inte, kanske det? placebo skulle vara grymt att se ;D

2009-05-06 @ 22:03:02
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Pearl

Japp, it's my little town. Jag hjälpte föreningen att skriva till Placebos manager för att få hit dom & det fungerade, fatta vad det värmer :)Självklart ska jag dit. Fick en biljett av familjen i vårpresent. Har bara missat två år. Det är en liten men sjukt mysig & lite smågalen festival. Lagom stort område, schysst mat, öltält & skön stämning :)

2009-05-06 @ 22:46:20
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: HEEBS

haha, skoj!

2009-05-07 @ 03:57:42
URL: http://heebs.blogg.se/
Postat av: mamma

Hej gumman, grattis vad modiga när är !!!!! med lite vin i kroppen förstås, ha ha. Hoppas ni får roligt i hässleholm, vilket jag inte tvivlar på en sekund. Var rädd om dig. Puss puss puss

2009-05-07 @ 10:34:08
Postat av: anna

ey du bruden, kan vi ses vid ett imorgon istället? måste fixa med ett grupparbete innan.

2009-05-07 @ 12:53:04
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha nej faktiskt inte, men får se hur det blir med baksmällan imorrn ;P men ja 13 vid 7 blir skitbra! usch ha det fint på din monsterdag!

2009-05-07 @ 17:16:14
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: ROXY

aaw tack gullet :> jag har bara tuperat håret, med kam, sen står det. är sjukt tjockt, använder aldrig spray. :>

ooh, ja just det, jag glömde bort pringles, så det blev träning igår, men idag har jag köpt margarin, de skall bakas negerbollar, mamma och hennes man och deras dotter kommer och firar mig på lörd, så bäst att fixa namnam :>

skall du göra ngt kul i helgen?

2009-05-07 @ 18:11:26
URL: http://legoliv.blogg.se/
Postat av: Zäta

haha vad roligt :D

2009-05-08 @ 16:29:32
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz
Postat av: Hanna

Mamma: Jo vi hoppas att biljetterna ligger hemma hos madde i lund nu, för hennes brorsa ska ner nu i helgen å hämta dem...Puss!

2009-05-08 @ 19:24:15
URL: http://zubble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0