I´m back & d känns underbart att mötas av era söta bloggkommentarer!

Japp, nu e jag återigen på svensk mark efter en lång resa - känns som om jag har varit borta i en månad istället för knappt en vecka! Dagarna har varit hektiska med fullt schema å vi har verkligen hunnit se å göra mkt, jag återkommer snart med mer info, bilder å shoppingfynd. Konstateras kan iaf att New York e underbart! En helt grym stad som vi ännu inte har hunnit ta in alla delar utav. D får helt enkelt bli fler resor dit å just att d finns så mkt att se å att man inte på långa vägar känner sig färdig me stan efter ett besök tycker jag gör den så grym!


Här står Oskar, jag & Marie uppe på empire state building (typ 86e våningen) me utsikt över hela Manhattan + mkt mer

Just nu lever jag i nåt sorts tidsvakuum där klockan lika gärna skulle kunna vara 10 på förmiddagen som 10 på kvällen. Jag bör nog gå å lägga mig nu å försöka komma in i rätt dygnsrytm (som mamma skulle ha sagt).

♥Gonatt alla! Era kommentarer gör mig verkligen glad över att va tebax här i bloggvärlden igen!♥

Kommentarer
Postat av: anna

åh ser härligt ut du! se till att pallra dig hit snart nu! :)

2008-10-26 @ 21:53:48
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

ja det är alltid lite blandade känslor, men alltid skönt att komma hem. du har ju ändå vart hemifrån din egen lägenhet ganska länge nu. göteborg har saknat dig! hehe

2008-10-26 @ 21:58:25
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

ja men lars var inge bra alls. kändes som carl einar häckner. nä jag gillar inte riktigt han längre, han börjar sjunga lite för falskt. men alice är skitbra! alice och johan i final säger jag :)

2008-10-26 @ 22:06:34
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha ja det är ju skitbra! då behöver vi ju liksom int euppdatera varandra när vi ses för då har vi ju liksom läst varandras bloggar :)

2008-10-26 @ 22:07:20
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha du jag har faktiskt inte hunnit se high school musical än. fanns inte att ladda hem och är inte direkt sugen att betala för den :P

2008-10-26 @ 22:10:14
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Anonym

åå jag gillar din design om jag inte redan sagt det:) Ursnygg!

2008-10-26 @ 22:13:11
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: anna

haha ja men man blir ju lite kär i den lilla pojken :) särskilt när han körde the winner takes it all, åh. nej lars gillade jag inte och tyvärr börjar jag tycka att kevin är bra, men han är så sliskig!

2008-10-27 @ 08:41:15
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0